San Pedro - Long Beach -Seal Beach
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
18 Augustus 2007 | Verenigde Staten, San Pedro
Het uitslapen is heerlijk en dus het ontbijt laat.
Tegen 12:00 uur vertrekken we met onze beachstuff. Voordat we het zand tussen de tenen mogen voelen en we het water in gaan, staat een andere missie op de agenda. Jamie wil een boardshort, een typisch Californisch broekie met bloemenprint. Vince kent (alle surfshops van) LA op zijn duimpje. Surfshop in, surfshop uit. Echt leuke bezigheid voor een man... Eerst in San Pedro. Hier slaagt Babette in de koop van het gewilde kledingstuk, tot lichtelijke onmin van Jamie. Maar we zijn in Californie, dus er moet ook voor haar een passend exemplaar te vinden zijn.
Ingrid is eerder klaar met de introductie. We halen haar op om 14:00 uur. De boardshort voor is nog niet gescoord. Shop in, shop out. En uiteindelijk tegen 16:00 uur, hebbes! Er rest ons nog een klein uurtje aan Seal Beach, onderdeel van Long Beach. Lekker even de golven in en proberen of de golf mee te liften.
Op de terugweg stoppen we bij een Brewery in San Pedro voor diner. Erg lekker eten, niet alleen maar fastfood, een welkome variatie.
Om 19:00 uur zijn we terug in huize DeSanto. Ik heb het even slecht na het lezen van de mail van Linda. Bij deze dikke kus voor haar!