San Pedro - American breakfast - zwemmen
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
17 Augustus 2007 | Verenigde Staten, San Pedro
De borden van de gasten beloven dat we voor de rest van de dag geen honger meer zullen hebben. Ik zie flinke hompen wentelteefjes, alias French toast, hele borden vol met friet, omeletten zo groot als een heel brood, hamburgers, tortillawraps en ga zo maar door.
Het valt niet mee een keuze te maken. Uiteindelijk belanden er op mijn bord 4 pancakes, een scrambled egg en bacon. De anderen hebben een soortgelijke bestelling of varieren met wafles.
Terug naar huis, spullen pakken en naar het huis van tante Nicky. Ik had er al eens om de hoek gekeken. Nu het geheel wat beter bekijkend: lang niet gek! Een zeer ruim huis met alles erop en eraan. Alleen met het guesthouse zou ik al lang tevreden mee zijn. Het zembad kijkt uit over de oceaan en rondom het bad gigantische ligstoelen en andere zitgelegenheden. Vanzelfsprekend ontbreekt de overdekte barbecue niet.
Ik doe allerlei zwemspelletjes met de meiden en varieer dat met onbeschaamd luieren in de zon. Ik heb geen klagen. Grandma Anna maakt een overdadige lunch klaar met sanwiches tuna, eggsalad en peanut buute and jelly. Daarbij watermeloen en (sinaas)appels. Nog even en ik plof!
We houden het rondom het zwembad vol tot na vijven. Even naar de supermarkt. Echt diner is bij niemand meer populair. We doen het met brood met verse Califonische aardbeien. Heerlijk! Na diner ga ik aan de pc - heb veel werk in te halen - en de rest aan de tv.
18 Augustus 2007 - 14:01
Miranda:
Hey Sas, nou we zijn weer helemaal op de hoogte van al jullie avonturen, het lijkt ons hier in dit kikkerland wel allemaal ontzettend gaaf wat jullie zoal beleven en meemaken en dat voor meiden van 14 en 12 jaar Je kan het slechter treffen maar ja volgende week wacht het heerlijke school leven weer, dat zal wel even afkicken worden dus geniet er nog maar van zo dit laatste weekje, gr Miranda en de rest v.d.fam... -
18 Augustus 2007 - 16:14
David:
Hoi Sas,
Wijs, die verhalen. Dapper van je om tijd te maken ze hier neer te zetten. Zeker na al dat overdadige eten!
Snap jij dat nou? mega huizen, giga keukens met ultra apparatuur... en nooit thuis koken!
Rare lui die Amerikanen (sssttt).
Groet,
David