Laatste dag Lhasa - Anouk ziek
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
24 Juli 2009 | China, Beijing
Voor het eerst kan ik op een echte computer tikken. Jullie hadden vast al zoiets van hoe doet ze dat nou vanuit de trein en vanuit de meest onherbergzame gebieden? Nou via mijn telefoon. Maar dat tikt behoorlijk crisis dus ik ben blij dat ik eindelijk op een behoorlijk toetsenbord mij kan uitleven.
Anouk is gisterenavond ziek geworden. Terwijl we op het dakterras van Dunya bar met een onderweg opgewpikte Oostenrijker Fritz en een Tibetaanse studente wat dronken moest Anouk plots de tafel verlaten.
Hoe de dag er vandaag uitziet is nog niet helemaal duidelijk. We willen graag naar de Barkhor, het gebied rondom de Jokhang temple, waar de pelgrims zich op hun buik storten en weer drie passen verder gaan. Indien er fut genoeg is misschien nog naar de blinde masseurs, maar die kans schat ik klein in.
Net het ontbijt achter de kiezen> Anouk is even rusten.
Morgen vertrekken we om 0900 uur voor een vierdaagse toer naar Gynatse. De dag erop gelijk door naar Shigatse, De dag daarna naa
24 Juli 2009 - 07:18
Stoep:
Echt dapper om op je mobiel zulke verhalen te tikken, petje af!
Is dat echte toetsenbord op die mini Dell die je kocht?
En het weer in NL? Wat zon en veel regen, het lijkt wel oktober!
Groet,
Stoep -
24 Juli 2009 - 07:44
Jacqueline:
Wat een genot om bijna dagelijks een verslag van jullie avonturen te kunnen lezen. Ik ben extra onder de indruk nu ik weet dat je dit op je telefoon hebt gedaan Saskia.
Ik kijk alweer uit naar je volgende verhaal over Tibet. Een heel fijne tocht gewenst.
Hartelijke groeten van jacqueline