Frio! - het betere niksen
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
04 Januari 2012 | Mexico, Tulum
De rest van de dag is nagenoeg copy-paste van gisteren; fruitontbijtje, strandwandeling, slapen en lezen in de hangmat, lunch van salade met taco's en toch nog even op het strand liggen bij de laatste zonnestralen.
Het begint enorm te waaien en een donkere lucht drijft binnen. Het lijkt alsof het gaat hozen. Spullen de tent in, hangmat ontkoppelen.
Toch wagen we het erop En maken we een lekkere strandwandeling met prachtig oranje avondlicht. De wolk waait over.
Ons diner wijkt wel drastisch af van onze voorgaande maaltijden. We hebben warm eten! En wel noodlesoep. Bij het mannetje van de camping kunnen we water opwarmen. Wat kun je van zo'n hap van niks genieten zeg! Wortelsalade erbij en het buikje is weer rond.
BijLa Vita Bella interniksen, apparaten opladen, wc-papier kapen en thee drinken. Allen voor het laatste betalen we. Sloebers zijn we. Maar morgen gaan we dat compenseren door het nuttigen van het diner alhier ter gelegenheid van de laatste avond.
05 Januari 2012 - 10:04
Jacqueline:
Hoi Saskia, ook van mij een groet naar het verre Mexico. Ik probeerde het eerder maar op de een of andere manier kwam dat berichtje niet aan.
Ik ben echt een trouwe fan van je verslagen en zal het missen als er geen Saskia-berichten meer verschijnen op onze computer. Maar ik ben ook blij dat je er maandag weer zult zijn, want zonder jou roest ik toch een beetje vast. Een heel goede terugreis gewenst
Jacqueline -
07 Januari 2012 - 12:17
Gast:
Hoewel copy-paste, leest het toch weer leuk weg!
Groet!