San Pedro - The Dentist - Reisverslag uit San Pedro, Verenigde Staten van Saskia Wallenburg - WaarBenJij.nu San Pedro - The Dentist - Reisverslag uit San Pedro, Verenigde Staten van Saskia Wallenburg - WaarBenJij.nu

San Pedro - The Dentist

Door: Saskia

Blijf op de hoogte en volg Saskia

13 Augustus 2007 | Verenigde Staten, San Pedro

Zul je net zien, ga je naar de tandarts zijn de klachten weg. Nou ja weg... ik word wakker zonder kloppend gevoel. Al een hele verbetering. Vandaag om 14.45 uur mag ik naar de tandarts. Op advies van mijn tandarts in NL is een X-ray en een kleine wortelkanaalbehandeling de oplossing.

In de ochtend doen we niet veel behalve ontbijten, lezen, internetten.

Met het hele gevolg naar de tandarts, een klein half uurtje verderop. De man is zeer aardig en onderzoekt rustig. Niet gelijk de boor erin. Uit de X-ray volgt dat er ondergronds niets mis is. Wat wel opvalt is dat de vulling erg fors is en ik daar lekker tegenaan beuk. Voorlopige remedie is afslijpen van de vulling. Hierdoor komt er minder druk op de kies te staan en wordt de zenuw niet gestressed. Het voelt gelijk al prettiger. Hopen dat dit het 'm gaat doen.

Via wat winkels gaan we terug. De nasi smaakt uitermate goed, evenals de smoothie voor toe.
Ingrid en ik laten de honden uit. De meiden maken oefeningen op muziek en spingen trampoline.

• 14 Augustus 2007 - 06:12

Miranda:

nou maar hopen dat het goed blijft gaan saskia, misschien valt het mee en kan je pijn vrij je vakantie vervolgen,gr miranda

• 14 Augustus 2007 - 11:56

Chamor:

Gelukkig ben ik geen jaloers iemand, ook niet op het naar de tandarts gaan trouwens, anders zou ik ..... van dit uitzicht op de beach. TE GEK! Ben je nu zo een schijterd ivm tandartsen of lijkt dat maar zo? Niet schrikken maar volgende week wordt de muur/groei/ hortensia, je bent er niet dus dan gebeurd het, sterk gekort om de voeger aan het werk te kunnen laten gaan in September. Een troost zou kunnen zijn, dat de stammen van de groei hortensia blijven staan en na een tijdje de begroeing er weer is. Zo zie je maar je kan je k... niet lichten of het gebeurd. Verder wordt de achtermuur eerst nog gezandstraald om hem schoon te maken, daarna dus pas komt de voeger aan de beurt.

Liefs,

Chamor

Saskia

Hey hallo! Jaja, Sas is heel wat van plan deze zomer. Het is gelukt lang vrij te krijgen van mijn werk en nu ga ik op pad. Eerst een weekje WereldGymnaestrada. Dan kom ik op 16 juli terug en vertrek ik 17 juli naar Argentinie. Daar is Mirjam naartoe geemigreerd. Zij was mijn reisbegeleidster van de Ecuadortrip en een lange tijd mijn Spaanse juf. Met haar en Guille ga ik zo'n drie weken rondtrekken. Het is er winter en de bedoeling is een kampeertrip te houden. Dus dat is best een uitdaging. Na die drie weken vertrek ik op 7 augustus vanuit Buenos Aires via Washington naar Los Angelos om een turnster van Turning Spirit Almere te bezoeken. Ook zij is geemigreerd. Ja dat doet allemaal maar. En ik maar reizen! Haha! Ik blijf daar 2 weken en ben van plan naast canyons te bezoeken en fun te hebben ook wat te relaxen en het normale Nederlandse leven weer strijdbaar tegemoed te kunnen gaan. Je gaat het hier lezen. Ik ga mijn best doen zo goed mogelijk mijn belevenissen neer te tikken en met wat mazzel lukt het me ook nog wat foto's te plaatsen. Als je berichten wilt schrijven: houd je vooral niet in! Saskia