San Pedro - The Dentist
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
13 Augustus 2007 | Verenigde Staten, San Pedro
In de ochtend doen we niet veel behalve ontbijten, lezen, internetten.
Met het hele gevolg naar de tandarts, een klein half uurtje verderop. De man is zeer aardig en onderzoekt rustig. Niet gelijk de boor erin. Uit de X-ray volgt dat er ondergronds niets mis is. Wat wel opvalt is dat de vulling erg fors is en ik daar lekker tegenaan beuk. Voorlopige remedie is afslijpen van de vulling. Hierdoor komt er minder druk op de kies te staan en wordt de zenuw niet gestressed. Het voelt gelijk al prettiger. Hopen dat dit het 'm gaat doen.
Via wat winkels gaan we terug. De nasi smaakt uitermate goed, evenals de smoothie voor toe.
Ingrid en ik laten de honden uit. De meiden maken oefeningen op muziek en spingen trampoline.
14 Augustus 2007 - 06:12
Miranda:
nou maar hopen dat het goed blijft gaan saskia, misschien valt het mee en kan je pijn vrij je vakantie vervolgen,gr miranda -
14 Augustus 2007 - 11:56
Chamor:
Gelukkig ben ik geen jaloers iemand, ook niet op het naar de tandarts gaan trouwens, anders zou ik ..... van dit uitzicht op de beach. TE GEK! Ben je nu zo een schijterd ivm tandartsen of lijkt dat maar zo? Niet schrikken maar volgende week wordt de muur/groei/ hortensia, je bent er niet dus dan gebeurd het, sterk gekort om de voeger aan het werk te kunnen laten gaan in September. Een troost zou kunnen zijn, dat de stammen van de groei hortensia blijven staan en na een tijdje de begroeing er weer is. Zo zie je maar je kan je k... niet lichten of het gebeurd. Verder wordt de achtermuur eerst nog gezandstraald om hem schoon te maken, daarna dus pas komt de voeger aan de beurt.
Liefs,
Chamor