San Pedro - Six Flags
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
10 Augustus 2007 | Verenigde Staten, San Pedro
We vertrekken om 11.00 uur. Het is zo'n anderhalf uur rijden. Het eten in het park schijnt niet binnen te houden te zijn en daarbij nog eens schrikbarend duur. Even voor Six Flags stoppen we langs de weg voor een stevige bodem in de maag.
Wat een bouwwerken: The X, Superman, Batman en meer krachtige namen voor maagkerende apparaten. Het is gematigd druk. Voor de populaire attracties sta je meer dan een uur in de rij. Aangezien mijn fysiek het niet toestaat mij allerlei G-krachten te onderwerpen houd ik het vooral bij gezellig met Ingrid in de schaduw zitten en alle vaierteiten mensen bekijken. Interessant om te zien wat 140 kg mams aan snackfood bestelt, hoe mensen zich soms wel erg fout kunnen kleden en hoe een vrouw gestressed zoekt naar een rookplek in een niet-roken park. Alleen de boomstammen en een racetreintje vallen binnen de categorie kan-nog-net. Door een waterbaan en scherp door de bochten. Als je niet direct misselijk wordt zijn 8banen toch best wel leuk!
We houden het vol tot 20.30 uur. Prima, geen last van de traffic. Wel allemaal honger en daarom een Mexicaanse toko in. Een uurtje naar huis rijden, waar iedereen behoorlijk gaar gelijk het bed induikt.