Vliegen, wachten, vliegen
Door: Saskia
Blijf op de hoogte en volg Saskia
17 Juli 2007 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Vanmorgen bracht Joop mij om 08.00 uur naar Schiphol. Mijn vlucht vertrekt om 12.20 uur vanaf hal 3. Het toeval wil dat Linda om dezelfde tijd op Schiphol is. Dus ik powerwalk de voorgeschreven 25 min in een kleine 10 min naar vertrekhal 1. Wel even prettig haar nog even te spreken.
Terug naar mijn eigen gate ga ik naar H in plaats van G, lekker slim. Toch ben ik op tijd. Eenmaal in Washington zeer scherpe veiligheidscontroles. Vingerafdrukken en foto worden afgenomen en de gebruikelijke vragen krijg ik over mij heen. Gelukkig worden mijn geschrapte worteltjes niet geconfisceerd. Ik heb lekker gesmokkeld!
Ik ben toe aan thee en haal bij Starbucks een grote thee. En hier weet ik gelijk dat ik niet meer in NL ben. Grote thee is hier een halve liter! Prima, wel mijn formaat.
Ik ga weer verder met de tijd doden. Wordt vervolgd!
18 Juli 2007 - 06:59
Mieke:
Ha die Sas wat heb je dat tof gedaan zeg, zo'n website. Heel erg leuk je zo te volgen. Heb je soms een labtop in je tas??? Grappig ook dat je Linda nog even hebt gezien. Nog heel veel plezier op je trip!! Ik ben zeer benieuwd naar je avonturen. Ondertussen kan ik af en toe naar al die plaatjes kijken..... Auf Wiederschnitzel!! Liebe Grusse Mieke -
20 Juli 2007 - 20:29
Linda:
Zit nu in Londen op de hotelkamer. Robert heeft zijn laptop mee, je bent computernerd of niet! Onze vlucht had dik een uur vertraging, maar veilig aangekomen. Eerst een paar dagen in het mooie plaatsje Eype aan de schitterende Engelse zuidkust, en nu zijn Natalia, vriendinnetje Nicky, Robert en ik in de stad van prins Charles. VAndaag bij het paleis van zijn mama geweest, maar we mochten niet op de thee komen...