Bootjes kijken - wandelen op de pier - pool
Blijf op de hoogte en volg Saskia
14 Augustus 2012 | Nederland, Blaricum
Julian moet om 08:00 uur op zeilleis zijn. Lucia, de meiden, Anouk en ik brengen hem. Naar Pegaty Beach om de ochtendrust van het zeewater op te snuiven. Leuk strandje in een baai. We rijden naar de vuurtoren waar vandaan we Julian kunnen zien zeilen. Er is een lange pier vsn gigantische rotsen die we helemaal tot het einde beklauteren. In het centrum halen we wat te drinken. Grappig is dat je bestelling altijd met een wedervraag komt. Wil je melk, dan wordt gevraagd welke soort melk, etcetera. Het is 11:00 uur als we Julian weer ophalen. Naar de supermarkt. Het assortiment is gigantisch. Een schap heeft wel honderd soorten sladressing. En dit is nog maar een kleine supermarkt. We kopen in en Anouk en ik pinnen wat dollars.
Naar huis voor een heerlijke lunch buiten. Wat chillen en met Nora op de grote trampoline springen. Dat gaat wel wat zwaar met jetlag in de benen...
14:30 uur met de auto naar het zwembad van Donna, de dame waar het paard Brewing staat dat Lucia regelmatig bereidt. Heerlijk verfrissend. Wolken wisselen het zonnetje af. Om 17:00 uur terug.
Rommelen eten bereiden. We eten salades en kip met zelfgemaakte rabarbertaart voor toe. Na het diner boven het door Julian gestookte vuurtje marsmellows smeulen tot ze zoals Nora het noemt slonzig zijn. Ik houd het vandaag iets langer vol. Rond 22:00 uur ga ik naar bed.